Poštovani,
ljubitelji knjige i pisane riječi, k

Poštovani,
ljubitelji knjige i pisane riječi, koristimo priliku da vas ovim putem obavijestimo da će biblioteka JU Muzej istočne Bosne Tuzla, zajedno sa čitaonicom, biti dostupna u narednom periodu svima koji žele upotpuniti i usavršiti svoje znanje iz raznih naučnih i stručnih oblasti (arheologije, etnologije, biologije, geografije, historije, historije umjetnosti), a i šire.
S obzirom da biblioteka JU Muzej istočne Bosne Tuzla nije radila od 2007. godine zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo u zgradi Muzeja (stara Interna bolnica) osposobili prostor u kojeg smo uspjeli smjestiti biblioteku i čitaonicu Muzeja.
Cijena članske karte za biblioteku iznosi 10,00 KM za godinu dana. Knjige se mogu koristiti u čitaonici i ne mogu se iznositi van zgrade Muzeja, niti kopirati.
Kompletan sadržaj biblioteke Muzeja istočne Bosne Tuzla možete naći na našoj web stranici: www.muzejibtuzla.podkonac.org
Biblioteka će biti otvorena za korisnike svakim radnim danom od 9-14 sati.
Sve ostale informacije možete dobiti putem telefona: 035/318-320, kontakt osoba Nađa Cvijetinović.

Nova stalna postavka u OŠ Tojšići

Nova stalna postavka u OŠ Tojšići Povodom 31. godišnjice Regionalnog savjetovanja Patriotske lige SI Bosne u Tojšićima kod Kalesije otvorena je nova stalna postavka u

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com